Protesta për rastin “Monstra” po devallvohet!

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 26 Mars, 2021 09:22

Protesta për rastin “Monstra” po devallvohet!

Protesta për rastin “Monstra” po devallvohet. Familjari i një pjese të të akuzuarve në rastin “Monstra”, dhe organizatori i shumë protestave kundër rasteve të montuara, Bedri Ajdari, është distancuar nga protesta e paralajmëruar sot kundër rasteve të montuara.

Ajdari ka thënë se nuk e din se kush është organizatori i protestës së sotme.

“Unë nuk e organizoj protestën e sotme, nuk e di nëse edhe fare do të mbahet. Nuk e njoh organizatorin, po ndoshta dikush ka organizuar në emër të të gjithë rasteve të montuara, nuk edi”, tha Ajdari për News33.

Ajdari mes tjerash tha se protesta që ka organizuar ai do të realizohet me 2 prill të këtij viti.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 26 Mars, 2021 09:22