Pozat perfekte që gjithmonë të dukeni bukur në fotografi

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 4 Prill, 2021 21:59

Pozat perfekte që gjithmonë të dukeni bukur në fotografi

Të dukurit bukur në fotografi është art, jo dhuratë. Dhe kjo fotografe e mrekullueshme e di mjaft mirë këtë gjë. Është fjala për Bonnie Rodriguez Krzywicki, e cila ndiqet nga 824 mijë ndjekës në rrjetet sociale.

Ajo i ka mahnitur të gjithë me punën e saj dhe fansat janë dashuruar me fotot që Bonnie realizon. Fotografja bën edhe që edhe ato vajza që nuk janë modele, të duken si të tilla. Sekreti?

Poza që duhet të merrni.

Bright Side ka postuar disa imazhe të realizuara nga Bonnie, ku tregon se si duhet apo nuk duhet të qëndroni para aparatit fotografik. Shikoni fotot e mëposhtme dhe më pas realizoni pozën tuaj të preferuar.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 4 Prill, 2021 21:59