Pollog, drejtojnë makinat në gjendje të dehur

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 15 Mars, 2021 11:09

Pollog, drejtojnë makinat në gjendje të dehur

Dje nga ora 18:00 deri në 22:00, në zonën e SPB Tetovë, është kryer aksion kontrollues, nëse dhe sa prej shoferëve po vozisin nën ndikimin e alkoolit, percjell LOBI

Gjatë kontrollit janë konstatuar 3 shoferë në Tetovë, të cilët kanë qenë nën ndikim të alkoolit menjëherë të përjashtuar nga trafiku, lejet e drejtimit të të cilëve janë revokuar përkohësisht dhe të njëjtive u janë përgatitur parashtresa adekuate- urdhërpagesat për kundërvajtje.

Gjatë kontrollit, janë konstatuar edhe 45 lloje të tjera të shkeljeve (TE-24 dhe GV-21) për të cilat janë rgaditur parashtresa adekuate. LOBI.MK

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 15 Mars, 2021 11:09