Policia: 27 shoferë nga Gostivari tejkaluan në mënyrë të paligjshme

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 13 Shtator, 2021 13:14

Policia: 27 shoferë nga Gostivari tejkaluan në mënyrë të paligjshme

Dje është kryer gjithashtu një kontroll aksioni për parakalim, gjatë të cilit 64 shoferë të cilët kanë tejkaluar në mënyrë të paligjshme (TE-37 dhe GV-27) janë sanksionuar, kryesisht në vende të ndaluara, transmeton Observeri.

Gjatë aksionit, siç njoftuan nga Policia, janë konstatuar edjhe 4 lloje të tjera të shkeljeve të cilat ligjërisht janë sanksionuar (TE- 2 dhe GV-2).

BURIMI

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 13 Shtator, 2021 13:14