Policët shqiptarë nuk kërkojnë dëmshpërblim nga të akuzuarit në protestat për rastin “Monstra”

Driton Zenku
Nga Driton Zenku 19 Mars, 2021 12:02

Policët shqiptarë nuk kërkojnë dëmshpërblim nga të akuzuarit në protestat për rastin “Monstra”

Dy policët shqiptar të lënduara në protestat kundër vendimit për rastin “Mostra” nuk kërkojnë dëmshpërblim nga të akuzuarit Behar Dalipi, Besart Kalisi dhe Shaban Veseli të cilët u deklaruan se ndihen fajtor për veprën “pjesëmarrje në dhunë që kryen vepër penale”.

Driton Zenku
Nga Driton Zenku 19 Mars, 2021 12:02