“Peshku i Artë” i Llotarisë Shtetërore me vlerë 1.000.000 “kapet” në Koçan

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 12 Mars, 2021 12:54

“Peshku i Artë” i Llotarisë Shtetërore me vlerë 1.000.000 “kapet” në Koçan


Ne jemi të kënaqur të paraqesim Jordancho Stojankov, fitues i çmimit kryesor prej 1.000.000 denarë nga lotaria e menjëhershme Peshku i Artë.

Fituesi me fat është nga fshati Grdovci i Koçanit, ai ka një shërbim makinash dhe thotë se i qëndron besnik lojrave të fatit të Lotarisë Shtetërore për vite me rradhë.

Me gruan dhe dy fëmijët e tij, Svetlana dhe Jovana dhe me biletën e çastit të lotarisë fituese të blerë në Anafil në Kocani, ai erdhi për të paguar fitimin në arkë në rajonin tonë në të njëjtin qytet.

Kjo figurë ka një atribut alt të zbrazët; emri i kartelës për të është IMG_8349.jpg

Të lumtur dhe të entuziazmuar, ata ranë dakord të ndajnë historinë e lumtur me ne dhe kështu të inkurajojnë lojtarët tanë të jenë këmbëngulës dhe të besojnë në lumturi, sepse befason kur më pak e presim.

Jordancho, përveç përgjegjësive të përditshme të punës, në kohën e tij të lirë duke ecur me familjen e tij shpesh shkakton lumturi duke blerë rrushi të menjëhershëm. Hardhitë e preferuara të menjëhershme të të gjithë familjes janë Peshqit e Artë dhe hardhitë e çastit – Kube, Kupë e ëmbël.

Javën e kaluar, gjatë një shëtitje të përditshme në Kocani, ata blenë 4 hardhi të menjëhershme të Peshkut të Kuq nga pika e shitjes “Anafil”, kryesisht për argëtim duke zbuluar fushat dhe fitimet e mundshme më të vogla. Sidoqoftë, ata nuk prisnin të zbulonin çmimin kryesor.

Numri 12, familjes Stojankovi, i plotësoi një dëshirë me vlerë 1.000.000 denarë.

Vajzat Svetlana dhe Jovana janë më të lumturat për fitimin, për të cilat pasojnë dhurata të shumta, dhe Jordancho dhe gruaja e tij thonë se do të vazhdojnë të argëtohen, por këtë herë me lotarinë më të brendshme të Lotarisë Shtetërore – Kupolë, Kupë e ëmbël.

Dyqani “Anafil” në Kocani është një nga vendet më të lumtura në vendin tonë. Me kërkesë të lojtarëve nga rajoni i Koçanit, Lotaria e Shtetit, vitin e kaluar, hapi një arkë për pagesën e fitimeve nga lojërat e fatit, kështu që tani fati është edhe më afër dhe arrin fituesit më shpejt.

Peshku i Artë i Lotarisë Shtetërore fsheh shumë më shumë çmime të parave që ju presin dhe ne shpresojmë të dëgjojmë historitë tuaja me fat.

Kjo figurë ka një atribut alt të zbrazët; emri i kartelës për të është IMG_8326-762x486.jpg
Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 12 Mars, 2021 12:54