Përfundon drama te “Mavrovka”, shmanget vetëvrasja

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 8 Qershor, 2021 12:27

Përfundon drama te “Mavrovka”, shmanget vetëvrasja

 Operacioni i shpëtimit afër qendrës tregtare “Mavrovka” përfundoi me sukses. I riu që u përpoq të bënte vetëvrasje duke u hedhur nga tarraca e ndërtesës u shpëtua, shkruan gazeta KOHA.

Policia arriti ta bindë atë dhe të rikthehet në banesë. Policia negocioi me të për disa orë, ndërsa një dyshek shpëtimi ishte vendosur afër ndërtesës.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 8 Qershor, 2021 12:27