Panovski kërkon të mbyllen restoranet!

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 15 Mars, 2021 20:46

Panovski kërkon të mbyllen restoranet!

Autoritetet duhet të njohin se ku koronavirusi po përhapet më shumë, dhe jo në interes të ekonomisë për t’u fshehur pas gjobave të shkruara për mos mbajtjen e maskave në rrugë, sepse virusi nuk përhapet në të hapur dhe duke mbajtur distancë, tha mikrobiologu Nikola Panovski.

Ai thotë se është e nevojshme të vendosni çelës në derën e objekteve hotelierike dhe të vendosni rendin në transportin publik, sepse vetëm në atë mënyrë do të kontrollohet vala e tretë e koronavirusit në vend.

Të gjitha masat, ndërsa operojnë kafenetë, kafenetë, klubet e fitnesit, kazinotë dhe dyqanet e basteve janë jashtë vendit, qoftë nga ora 22 deri në 5. Ndëshkimi i njerëzve në rrugë për mos mbajtjen e maskave nuk ka asnjë lidhje me përhapjen e epidemisë. Dihet se ku po përhapet epidemia. Restorantet, të paktën për mendimin tim, nuk duhet të funksionojnë.

Ata punojnë për arsye ekonomike, kështu që ne paguajmë me sëmundje dhe jetë, dhe është tjetër gjë që masat të mos respektohen brenda, sepse në kafenetë ju shihni çdo ditë në këmbë mbi patkua tridhjetë centimetra pa maska ​​- thotë profesori Dr. Nikolla Panovski.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 15 Mars, 2021 20:46