Padi penale për 14 qytetarë të Kavadarit

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 4 Prill, 2021 11:50

Padi penale për 14 qytetarë të Kavadarit

“Në orët e hershme të mëngjesit të ditës së sotme pas një urdhëri të marrë më parë nga Gjykata Themelore e Kavadarit, policia ka hyrë në një vikend-shtëpizë tek Liqeni i Tikveshit, në pronësi të A.V. (23) nga Kavadari.

Brenda janë hasur katër persona, derisa pranë vikend-shtëpizës u gjetën dhe 14 të tjerë, përfshi dhe pronarin. Pas zbardhjes dhe dokumentimit të plotë të rastit, do të pasojnë kallëzime penale në bazë të nenit 206 të Kodit Penal të RMV-së”, informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 4 Prill, 2021 11:50