Osmani për vizitë në Spanjë

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 18 Mars, 2021 10:27

Osmani për vizitë në Spanjë

Marrëdhëniet dypalëshe, bashkëpunimi ekonomik dhe perspektivat evropiane të shtetit do të jenë temat kryesore të bisedimeve të ministrit të Punëve të Jashtme Bujar Osmani në takimet, të cilat sot do t’i realizojë në kuadër të vizitës së punës në Spanjë

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 18 Mars, 2021 10:27