Osmani në Madrid, takim me ministren e jashtme Gonzalez

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 18 Mars, 2021 15:23

Osmani në Madrid, takim me ministren e jashtme Gonzalez

Shefi i diplomacisë Bujar Osmani takoi  ministren e jashtme të Mbreterisë së Spanjës Arancha Gonzalez.Takim jashtzakonisht pozitiv dhe produktiv.

Nënshkruam marreveshje për bashkëpunim mes diplomacive tona, reafirmuam mbështetjen për integrimet evropiane, u dakorduam për thellimin e bashkëpunimit bilateral, ekonomik dhe politik.

Folëm për zhvillimet rajonale, per rolin krucial të NATO- s në rajon, për krizën shëndetësore, vaksinimin dhe shume tema tjera me interes.Spanja dhe Maqedonia e veriut të përkushtuara për një miqësi të qëndrueshme të bazuar në respekt dhe mbështetje reciproke- thotë Osmani.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 18 Mars, 2021 15:23