Opozita insiston për fingerprint! Pushteti thotë se nuk është kundër

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 9 Mars, 2021 18:02

Opozita insiston për fingerprint! Pushteti thotë se nuk është kundër

VMRO-DPMNE insiston në zbatimin e plotë të Kodit Zgjedhor, përkatësisht modelin zgjedhor me aparate për fingerprint.

Deputet i VMRO-DPMNE-së Igor Janushev tha se mohimi që të bëhen zgjedhje me regjistrimin e fingerpritit bëhet sepse pushteti i Zaevit tenton t’i vjedh zgjedhjet. 

Por ministri i Drejtësisë, Bojan Mariçiq tha se VMRO-DPMNE ka shpejtuar me konstatimin se nuk ka vullnet për këtë. Ai tha se ka vullnet dhe se janë të hapur për të biseduar dhe po presin KSHZ të definojë dispozitat që të definohet pjesa e pajisjeve dhe se ato duhen të dorëzohen në kuvend.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 9 Mars, 2021 18:02