Nusja kërrcënon se do ta kalle shtëpinë

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 13 Shtator, 2021 13:51

Nusja kërrcënon se do ta kalle shtëpinë

Dje rreth orës 18:10 minuta, efektivët e policisë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar kanë privuar nga liria personin A.Sh. (31) nga Gostivari, i cili dhjetë minuta më parë kishte kishte patur një zënkë verbale me nusen e vëllaut të tij dhe e kishte kërcënuar se do t’i vinte zjarrin shtëpisë, njofton Observeri duke u thirrur në informacione të Policisë.

Rasti është duke u sqaruar dhe dokumentuar. Observeri

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 13 Shtator, 2021 13:51