Njihuni me gjendjen në komunikacion

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 27 Mars, 2021 09:27

Njihuni me gjendjen  në komunikacion

Komunikacioni në rrugët shtetërore po qarkullon pandërprerë, në rrugë kryesisht të thata, me intensitet të moderuar në rrugët jashtë zonave urbane, transmeton Lobi

Siç informojnë nga LAMM në vendkalimin kufitar “Tabanovcë”, për shkak të intensitetit të shtuar, pritja për t’u larguar nga vendi është rreth 40 minuta. Në pikat e tjera kufitare, pala maqedonase nuk ka më vonesa për hyrjen dhe daljen nga vendi.

LAMM rekomandon për shpejtësi të përshtatur gjatë lëvizjes, respektimin e sinjaleve të vendosura të komunikacionit dhe menaxhim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët përmes luginave dhe grykave, ku ekziston mundësia e rrëshqitjeve të dheut. Kjo veçanërisht u referohet seksioneve Katlanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 27 Mars, 2021 09:27