Nesër protestohet në Shkup

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 25 Mars, 2021 12:05

Nesër protestohet në Shkup

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar, se për nesër, 26.03.2021 është paralajmëruar protestë në Shkup.

Protesta do të fillojë në ora 13:30 nga Parku i Çairit, ndërkaq do të marshohet deri te Qeveria e Maqedonisë së Veriut.

Si rezultat, të bllokuara do të jenë rrugët si: “Hristijan Todorovski Karposh”, “Xhon Kenedi”, “Cvetan Dimov”, “Kërste Misirkov” dhe bulevardi “Goce Dellçev”, transmeton TV21.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 25 Mars, 2021 12:05