Nesër mblidhet Këshilli i Sigurisë, në fokus situata me pandeminë

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 29 Mars, 2021 13:29

Nesër mblidhet Këshilli i Sigurisë, në fokus situata me pandeminë

Na Kabineti i Presidentit të Maqedonisë kanë njoftuar se nesër me fillim në orën 14:00 do të mbahet mbledhja e 12-të e Këshillit për Siguri të RMV-së.

Përpos anëtarëve të Këshillit të Sigurisë, me ftesë të presidentit do të merr pjesë edhe ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe.

Në seancën do të bisedohet për situatën aktuale me pandeminë KOVID-19 në territorin e Maqedonisë, masat dhe aktivitetet e institucionet përgjegjëse. /SHENJA/

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 29 Mars, 2021 13:29