Në Pollog u dënaun 31 persona shkaku i maskave mbrojtëse

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 13 Shtator, 2021 13:22

Në Pollog u dënaun 31 persona shkaku i maskave mbrojtëse

Gjatë ditës së djeshme për 19 persona (TE) dhe 12 persona (GV) janë përgatitë parashtresa adekuate për mosmbajtjen e maskave mbrojtjes të fytyrës.

BURIMI

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 13 Shtator, 2021 13:22