“Ndryshimi i ligjit për zgjedhje ua mundëson 350 mijë serbëve të votojnë”

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 2 Prill, 2021 21:08

“Ndryshimi i ligjit për zgjedhje ua mundëson 350 mijë serbëve të votojnë”

Gazetari dhe analisti, Valon Syla nëpërmjet një postimi në Facebook ka vënë në pah një rrezik të ndryshimit të Ligjit për Zgjedhje.

Ai ka thënë se Serbia pretendon që janë Kosovës jetojnë 350 mijë serbë të zhvendosur.

Syla më tutje shkruan se deri më tani ata nuk kanë pasur të drejtë vote, por me ndryshimin e këtij ligji një gjë e tillë iu mundësohet.

Lista Serbe, sipas kësaj logjike, i fiton 20 ulëse në Kuvendin e Kosovës.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 2 Prill, 2021 21:08