Ndryshimet në Kodin Zgjedhore propozohen në Kuvend

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 28 Korrik, 2021 15:34

Ndryshimet në Kodin Zgjedhore propozohen në Kuvend

Ndryshimet për Kodin Zgjedhor janë propozuar në Kuvend. Propozues janë nënshkruar nga grup i deputeteve dhe jo Qeveria.

Nënshkrues janë  Jovan Mitrevski, Nikolla Micevski, Aleksander Nikollovski, Arbër Ademi dhe Skender Rexhepi.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 28 Korrik, 2021 15:34