Ndihet tërmet në rajonin e Gostivarit

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 14 Mars, 2021 21:45

Ndihet tërmet në rajonin e Gostivarit

Tërmeti me intensitet prej 3.9 shkallë Rihter është regjistruar sonte në orën 22:38 minuta në rajonin e Gostivarit, njofton LOBI

Sipas të dhënave ky tërmet është ndjerë nga banorët e Mavrovës, Gostivarit, Tetovës dhe Kërçovës.

Tërmeti ka qenë 2 km në thellësi të tokës, kurse epiqendra e tërmetin ka qenë në Mavrovë, 15 kilometra nga Gostivari. LOBI

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 14 Mars, 2021 21:45