Ndërroi jetë themeluesi i Radio Vatit, Rrahim Kadriu

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 17 Mars, 2021 14:26

Ndërroi jetë themeluesi i Radio Vatit, Rrahim Kadriu

Lajm pikëllues për banorët e Nerezit por dhe për shqiptarët në përgjithësi. Në mëngjes ndrroi jetë themeluesi i Radio Vatit, Rahim Kadriu.

Ai në vitet e 90-ta krijoi një ndër radiot më të dëgjuara shqiptare në Shkup, Radio Vati.

Redaksia e portalit LOBI shpreh ngushëllime për familjen e të nderit.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 17 Mars, 2021 14:26