Musliu: Mesazhet e Ambasadës amerikane kanë efekt te politikanët shqiptarë

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 1 Prill, 2021 19:40

Musliu: Mesazhet e Ambasadës amerikane kanë efekt te politikanët shqiptarë

“Mesazhet nga ambasada amerikane kanë një efekt mbi politikanët shqiptarë, kështu që edhe nëse duan, ata nuk mund të pengojnë debatin e ndryshimeve në Komision për më shumë se dy ditë. Mund të zgjasë maksimumi tre ditë dhe gjithçka do të ketë mbaruar. Ekziston një kuorum për votimin”, tha analisti politik Albert Musliu në lidhje me takimin e sotëm midis ambasadorit të SHBA Kate Byrnes dhe drejtuesve të Aleancës së Shqiptarëve dhe Alternativës

Sipas tij, esenca është që ngërçi që ishte në muajt e fundit nuk mund të zgjidhet brenda një ose dy ditëve.

“Ka gjëra që nuk janë thënë me ASH-AAA. Megjithatë, unë besoj se në këtë fazë nuk do të ketë lojë dhe marrëveshja për shtyrjen e regjistrimit do të jetë e vlefshme”, tha Musliu.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 1 Prill, 2021 19:40