Moti paradite do të jetë me mjegull dhe vranësira

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 4 Nëntor, 2021 09:25

Moti paradite do të jetë me mjegull dhe vranësira

Gjatë ditës së sotme përgjatë Vardarit moti do të jetë me mjegull dhe vranësira, të cilat në orët e pasdites do të zvogëlohen. Në pjesën tjetër të vendit moti do të jetë relativisht me diell dhe vranësira lokale. Temperatura maksimale do të arrij prej 18 deri në 23 gradë.

Edhe në Shkup e rrethinë moti paradite do të jetë me mjegull dhe vranësira, të cilat gjatë ditës do të zvogëlohen. Temperatura maksimale do të arrij në 19 gradë Celsiusë.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 4 Nëntor, 2021 09:25