Mosmbajtja e maskave, gjobiten 516 qytetarë

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 4 Prill, 2021 08:45

Mosmbajtja e maskave, gjobiten 516 qytetarë

Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë territorin e vendit tonë, 516 qytetarë janë dënuar për mosmbajtjen e maskës, informojnë nga Ministra e Punëve të Brendshme, transmeton Lobi

Nga MPB apelojnë deri te të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim mbrojtje nga virusi korona.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 4 Prill, 2021 08:45