Mihrije Braha në top formë

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 9 Mars, 2021 21:57

Mihrije Braha në top formë

Këngëtarja e njohur shqiptare Mihrie Braha vazhdon të na befasoi me paraqitjet e saj me plotë stil dhe sharmë.

Ajo cilësohet edhe si femër mjaftë energjike, duke shfaqur pozitivitetin dhe talentin e saj në forma të ndryshme, shkruan Indeksonline.

Sonte ndau disa imazhe duke vënë në pah bukurinë e saj, përkundër viteve që ka.

Edhe pse është 53 vjeçe, në këtë paraqitje po duket si të ishte 20 vjeçare

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 9 Mars, 2021 21:57