Mërgata, Zaev: Secili i regjistruar është pasuri për shtetin

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 14 Mars, 2021 21:51

Mërgata, Zaev: Secili i regjistruar është pasuri për shtetin

Kryeministri Zoran Zaevi sot u bëri thirrje mërgimtarëve të regjistrohen përmes aplikacionit elektronik që të mund të merret pasqyrë e saktë për numrin e tyre dhe të mund të krijohen strategji dhe politika për uljen e valës së migrimit dhe për sigurimin e lidhjeve të qëndrueshme të shtetit me diasporën.

“U bëj thirrje mërgimtarëve, të gjithë diasporës, të ndajnë 10 minuta prej kohës së tyre dhe përmes aplikacionit të thjeshtë të regjistrohen dhe me këtë të kontribuojnë për një të ardhme më të mirë dhe jetë më cilësore në vendlindje nga e kanë origjinën dhe ku shpresojmë se sërish do të kthehen. U bëj thirrje edhe të gjithë banorëve të cilët jetojnë në shtet t’ua përcjellin këto informacione të afërmve të tyre dhe familjeve në diasporë, sepse secili është i rëndësishëm, secili i regjistruar është pasuri për shtetin tonë, ka shkruar Zaevi në Fejsbuk.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 14 Mars, 2021 21:51