Mbi tre mijë amendamente për pakon e ligjeve anti-krizë

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 26 Mars, 2021 08:48

Mbi tre mijë amendamente për pakon e ligjeve anti-krizë

Kuvendit do t’i nevojitet ende kohë që t’i miratojë tre ligjet nga pakoja e pestë antikrizë për Kovid-19, sepse grupi parlamentar i Aleancës për Shqiptarët e realizoi paralajmërimin dhe dorëzoi 3.000 amendamente në mbledhjen e djeshme të Komisionit kuvendor për Financim dhe Buxhet.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 26 Mars, 2021 08:48