Mbi 11 milion denarë shkojnë në Prilep, falë Super Xhekpotit Milioner

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 14 Korrik, 2021 09:54

Mbi 11 milion denarë shkojnë në Prilep, falë Super Xhekpotit Milioner

Më pak se një muaj pas të shtatës, u fitua Xhekpoti tetë Super Milioner i Video Lotarisë Video të Kazino Austria me vlerë 11,133,181.00 denarë.

Xhekpoti Super Milioner kësaj hereshkoi në Prilep, kurse fituesi takoi fatin më 9 korrik, në orë 20:30.

Ai dëshironte të mbetej anonim, por tregoi se si ishte ndjerë në ato momete, pasi ky ishte fitimi më i madh ndonjëherë në jetën e tij. Dukej ende i ngazëllyer dhe do t’i duhet më shumë kohë për të vendosur se si do t’i shpenzojë paratë.

Kishte vendosur të luan, pasi kishte pasur një parandjenjë atë ditë dhe kishte luajtur në dy terminale të ndryshme. Njëri prej tyre i solli fatin.

Ky fitim i madh erdh pasi javën e kaluar pati tre fitues Milioner me një vlerë totale prej rreth 4,5 milion denarë.

Fitimet nga Kazinot e Video Lotaris% Austria do të vazhdojnë të jenë një freskim i vërtetë në këto ditë të nxehta të Verës.

#LuajPërArgëtim #LuajMePërgjegjësi

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 14 Korrik, 2021 09:54