Mbani qepë në dhomë, ndihmojnë kundër Coronavirusit

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 27 Mars, 2021 22:18

Mbani qepë në dhomë, ndihmojnë kundër Coronavirusit

Vendosni një qepë në cep të dhomës dhe do të shmangni Coronavirusin.

Lajmet për Coronavirusin ndonjëherë dalin jashtë kontrollit duke përhapur edhe lajme të rreme të cilat bëhen virale në internet.

Por këtë herë kemi të bëjmë me një lajm ndryshe, më saktë është një histori që vjen nga gratë e moshuara që thonë se nëse lini një qepë në cep të dhomës mund t’iu mbrojë nga Coronavirusi.

Një vajzë e re 19-vjeçare ishte habitur kur zbuloi se nëna e saj Abiola Oseni, 46 vjeçe, kishte vendosur nga një qepë në çdo cep të shtëpisë së tyre.

Nëna e saj beson se kjo është një mënyrë për të thithur të gjitha bakteret e Coronavirusit dhe gjithashtu kishte fuqinë për ta parandaluar, kështu familja nuk do të rrezikohej për t’u infektuar.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 27 Mars, 2021 22:18