Marin Mema ju bën thirrje shqiptarëve të regjistrohen

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 21 Mars, 2021 14:26

Marin Mema ju bën thirrje shqiptarëve të regjistrohen

Gazetari nga Shqipëria, Marin Mema me një video në Facebook, ju ka bërë thirrje diasporës  shqiptare të Maqedonisë së Veriut që të regjistrohen sa më masovisht, njofton TS.

“Thirrje shqiptarëve të Iliridës kudo ndodhen që të rregjistrohen masivisht !” thotë Mema

Ndryshe deri sot janë regjistruar mbi 100 mijë shqiptarë nga e gjithë bota, një numër i madh që ka nisur të fus frikën e madhe tek maqedonasit. Përpos Marim Memës thirrje diasporës shqiptare ju ka bërë edhe Halil Kastrati, UD, Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, Kryeministri i ardhshëm i Kosovës, Albin Kurti, Ramush Haredinaj, Fatmir Limaj, Enver Hoxhaj  si dhe shumë figura tjera  nga Kosova, Shqipëria si artistë, sportistë, humanist personalitete politike dhe nga fushta të ndryshme. Regjistrimi i Diasporës do të vazhdojë deri me 21 Prill.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 21 Mars, 2021 14:26