Maqedonia krijoi raste, Rumania arkëtojë pikët

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 25 Mars, 2021 22:26

Maqedonia krijoi raste, Rumania arkëtojë pikët

Pasoi një pjesë e dominimit të skuadrës vendase, dhe Rumania dy herë goditi në portën e Maqedonisë, të cilat përfunduam në duart e portierit Dimitrievski.  

Në minutën e 21-të, Pandevi doli sy me sy me portierin vendas, por lobimi i tij shkoi mbi portën e Rumanisë. Në minutën e  27-të, Rumania hap rezultatin, pas një gabimi trashanik së vijës së fundit të mbrojtjes, ndërsa Tanase dërgoi topin në këndin tjetër për 1-0.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 25 Mars, 2021 22:26