Maqedonia e fitoi Gjermaninë në terrenin e saj

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 31 Mars, 2021 21:42

Maqedonia e fitoi Gjermaninë në terrenin e saj

Përfaqësuesja e Maqedonisë në Futboll sot ka realizuar fitoren më të madhe në historinë e saj.

E ka mundur Gjermaninë në terrenin e saj, me rezultat 1:2.

Alioski pati mundësi, dhe në fund të pjesës së parë arriti epërsia. Bardhi ia përcolli Pandevit i cili sulmoi në rrjet.

Fillimi i pjesës së dytë e turpëroi Gjermaninë. Nga asgjë arritën në gol.

Pas kësaj, Elmazi ia përcolli golin Ademit i cili sulmoi në rrjetën e Gjermanisë. Me këtë rezultati arriti në 1:2 në favor të Maqedonisë.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 31 Mars, 2021 21:42