Lidhja e Diasporës: Kërkojmë nga partitë të na sigurojnë se regjistrimi mbahet në shtator

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 2 Prill, 2021 22:33

Lidhja e Diasporës: Kërkojmë nga partitë të na sigurojnë se regjistrimi mbahet në shtator

Lidhja e Diasporës Shqiptare për Maqedoni, Evropë dhe SHBA me anë të një letre drejtuar partive poltike shqiptare, kërkojnë nga partitë që të i sigurojnë se regjistrimi do të mbahet në shtator.

Më poshtë e përcjellim letërn e plotë

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 2 Prill, 2021 22:33