Lidhja Demokratike fton mërgatën të regjistrohet

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 23 Mars, 2021 14:01

Lidhja Demokratike fton mërgatën të regjistrohet

Këshilli i përgjithshëm i Lidhjes Demokratike dje përmes platformës online Zoom mbajti mbledhje për të diskutuar rreth zhvillimeve aktuale politike, krizën shëndetësore, regjistrimin dhe zgjedhjet e ardhshme lokale, thuhet në kumtesën e arritur nga kjo parti në redaksinë e LOBI-it

“Këshilli Qendror vendosi për pjesëmarrje të pavarur në zgjedhjet lokale të Lidhjes Demokratike ose në një koalicion me partitë e tjera politike, për çka autorizoi Kryetarin e partisë të zhvillojë negociata të përshtatshme. Në të njëjtën kohë, Këshilli Qendror i LD i bën thirrje Qeverisë të sigurojë të gjitha kushtet e nevojshme për një garë elektorale dhe demokratike, duke përfshirë sigurimin në kohë të aparateve për gjurmët e gishtave dhe softuer gjatë votimit, i cili është një detyrim ligjor”, njoftojnë nga Lidhja Demokratike, përcjell LOBI

Në seancën e fundit online, Këshilli Qendror u informua për situatën rreth pandemisë dhe kryerjen e regjistrimit, duke marrë një pozicion për të thirrur qytetarët në diasporë dhe në Maqedoni për t’u regjistruar, ndërsa shteti të sigurojë të gjitha kushtet e nevojshme për të pasur një proces të sigurt të regjistrimit. LOBI MAQEDONI

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 23 Mars, 2021 14:01