Ky është bilanci i 24 orëve me CoVid/19

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 29 Nëntor, 2021 15:18

Ky është bilanci i 24 orëve me CoVid/19

Ministria e Shëndetësisë njofton se gjatë 24 orëve të fundit nga 1245 teste të kryera 118 qytetarë kanë rezultuar pozitiv me Kovid-19, dhe atë: Shkup-93, Kumanovë-1, Prilep-2, Manastir-5, Veles-1, Kavadar-11, Strugë-2, Kriva Pallankë-1, Kratovë-1 dhe Bogdanci-1 rast.

Ndërkohë nga Instituti i Shëndetit Publik (ISHP) kanë regjistruar 395 pacientë të shëruar si dhe 22 të tjerë të cilët kanë humbur betejën me Covid-19.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 29 Nëntor, 2021 15:18