Kuvend, vendosja e transportit të shpejt me autobus në Shkup

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 15 Mars, 2021 08:15

Kuvend, vendosja e transportit të shpejt me autobus në Shkup

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot është caktuar seancë e Komisionit për Financim dhe Buxhet. Në agjendën e Komisionit është propozim/ligji borxh, respektivisht huazimin nga Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim për financimin e projektit “Vendosja e transportit të shpejt me autobus në Qytetin e Shkupit”.

Ligji është me procedurë të shkurtuar, në leximin e dytë. LOBI.MK

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 15 Mars, 2021 08:15