Kurti për formimin e Qeverisë së re sot: Gjasat i kemi shumë të mira

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 22 Mars, 2021 10:17

Kurti për formimin e Qeverisë së re sot: Gjasat i kemi shumë të mira

Sot mbahet seanca konstituive e legjislaturës së VIII-të të Kuvendit të Kosovës.

Kreu i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti ka deklaruar se gjasat janë shumë të mira që sot ai të bëhet kryeministër.

Ai para fillimit të tryezës së organizuar nga KFOS me temën “Si tutje me dialogun”, ka deklaruar se

“Shpresojmë më të mirën, gjasat i kemi shumë të mira”, ka deklaruar ai.

Ndërkohë, po vazhdon seanca për konstituimin e Kuvendit dhe legjislaturës së tetë. Ndërkaq, gjatë ditës është raportuar se do të formohet edhe qeveria Kurti 2.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 22 Mars, 2021 10:17