KSHZ: Deri sot kanë arritur 7 ankesa për parregullsi zgjedhore

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 2 Nëntor, 2021 12:36

KSHZ: Deri sot kanë arritur 7 ankesa për parregullsi zgjedhore

Deri në ora 10 sot, deri te Komisioni shtetëror i zgjedhjeve (KSHZ) janë parashtruar shtatë ankesa nga partia politike TMRO.

Siç informoi KSHZ, ankesat kanë të bëjnë me procedurën për grumbullimin dhe konfirmimin e rezultateve në vendvotimet 1156, 1178, 1157, 1182, 1183, 1176 dhe 1181 në komunën Nagoriçan i Vjetër.

Afati për parashtrimin e negociatave për rrethin e dytë zgjedhor nga zgjedhjet lokale, që u mbajt pardje, skadon nesër në ora 14, informoi kryetari i KSHZ-së, Aleksandar Dashtevski, në konferencën e djeshme për shtyp, ku janë publikuar rezultatet e para zyrtare nga zgjedhjet.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 2 Nëntor, 2021 12:36