Ka përfunduar regjistrimi i të pastrehëve, janë gjithësej 350

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 25 Mars, 2021 11:00

Ka përfunduar regjistrimi i të pastrehëve, janë gjithësej 350

Ka përfunduar regjistrimi i personave të pastrehë, bëri të ditur sot ministrja për Punë dhe Politikë Sociale, Jagoda Shahpaska, e cila njohtoi se është kryer me sukses procesi I regjistrimit të personave të vendosur në godinat të cilat ministstria për Punë dhe Politikë Sociale krijoi kushte bashkë me Entin Shtetëror për Statistika (ESHS).

“Numri fillestar është rreth 350 njerëz, që dhe ishte synimi në bazë të njohurive paraprake që kishim, nga qendra në Vizbeg, Çiçino Selloo ku ka përfunduar procesi I regjistrimit. Tani mbetet pjesa më e madhe e regjistrimit që fillon më  1 prill”, deklaroi Shahpaska.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 25 Mars, 2021 11:00