“K.F. BESA ACADEMY” – OPEN DAY

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 1 Korrik, 2021 13:42

“K.F. BESA ACADEMY” – OPEN DAY

Ditën e shtunë me 03.07.2021 Ora 18:00. Klubi futbollistik “Besa 1976 Në Stadiumin Global Arena Dobërdoll Organizon ditë të hapur për të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e Akademisë së Klubit tonë, dhe atë nga gjenerata 2003 e më lartë.

Dhe regjistrimi do të zgjasë deri me datë 15.07.2021.

“Ju ftojmë të gjithëve të rinj, fëmijë, prindër të merni pjesë me çrast do të njoftohej me kushtet e klubit dhe me atë çka ofron klubi ynë. Të gjithë të interesuarit me vete duhet të kenë Çertifikatë të lindjes dhe 2 fotografi, që mund të dorëzohen deri 15.07.2021”, njoftuan nga Klubi.

Për këtë rast mund të kontaktoni Koordinatorin e Akademisë Gadaf Bexheti nr. Tel. 070719412

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 1 Korrik, 2021 13:42