Jeton Akiku: Pa roaming? Bisedoni, shkruani dhe surfoni si të jeni në RMV

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 10 Qershor, 2021 15:53

Jeton Akiku: Pa roaming? Bisedoni, shkruani dhe surfoni si të jeni në RMV

Drejtori i Agjencisë për Komunikime Elektronike, Jeton Akiku për TV21 shpjegoi se cilat do të jenë benefitet e qytetarëve tanë nga heqja e roamingut me Shqipërinë, Kosovën, Serbinë, Bosnja dhe Hercegovinën dhe Malin e Zi.

“Qytetarët tanë nuk do të ketë pagesë ekstra per shërbimet në roaming siç është deri tash. Qytetarët do të mund të bisedojnë, shkruajnë dhe surfojnë në internet sikur me qenë në Maqedoni”, u shpreh Akiku.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 10 Qershor, 2021 15:53