Ja lista e kandidatëve të ASH-Alternativa për Këshillin Komunal në Gostivar

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 13 Shtator, 2021 10:07

Ja lista e kandidatëve të ASH-Alternativa për Këshillin Komunal në Gostivar

Observeri – Maqedoni ka arritur deri e lista e dorëzuar në KKZ – Gostivar nga koalicioni Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa. Ashtu siç u bë me dije më herët listën e kryeson Valbon Limani, aktualisht shef kabineti në komunën e Gostivarit.

Observeri ua paraqet listën e plotë me 31 kandidatë nga ky koalicion:

1.Valbon Limani
2.Besa Muharemi
3.Alush Alili
4.Seare Xhaferi
5.Agim Ziberi
6.Mizaqete Jashari
7.Telat Fetai
8.Zulfi Ademi
9.Sara Islami
10.Namik Durmishi
11.Xhevat Fejzuli
12.Frymzim Dauti
13.Alije Elezi
14.Zijad Shabani
15.Hasan Hasani
16.Emine Neziri
17.Hedibe Nesimi
18.Gjulsum Koçi
19.Fari Selmani
20.Taurika Neziri
21.Elfatije Ramadani
22.Lumturije Kahrimani
23.Imran Sinani
24.Jamin Saliu
25.Hanife Aliu
26.Faton Abdullaji
27.Liridon EsadiBekim Çelebiu
29.Afrdita Hamza
30.Isak Lazami  
31. Elbash Abazi

BURIMI I LAJMIT

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 13 Shtator, 2021 10:07