Izet Mexhiti mungon në seancë plenare

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 25 Mars, 2021 11:17

Izet Mexhiti mungon në seancë plenare

Kryeparlamentari Talat Xhaferi ka numëruar deputetët të cilët nuk janë të pranishëm në seancë.

Mes tyre gjendet edhe deputeti i BDI-së, Izet Mexhiti i cili njihet si anëtarë i “grupit të zjarrit”, i cili grup njihet si grupi i të pakënaqurve ndaj politikave aktuale të BDI-së.

Siç bëri të ditur dje tashmë në dorëheqje nga BDI-ja, Fatmir Limani, përveç Mexhitit, pjesë e këtij grupi janë edhBlerim Bexheti, Sadulla Duraku, Musa Xhaferi dhe Hazbi Lika.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 25 Mars, 2021 11:17