Ish nxënësi i Bejtës: Atdhedashuria ime për kombin është e inspiruar nga ligjeratat e juaja!

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 20 Mars, 2021 22:16

Ish nxënësi i Bejtës: Atdhedashuria ime për kombin është e inspiruar nga ligjeratat e juaja!

Sot, përmes një postimi në Fejsbuk, nënkryetari i BDI, Nevzat Bejta ka përgëzuar rininë e Gostivarit për angazhimin në regjistrimin e diasporës.

Pasi apostrofoi Islam Jakupi i cili punon në Austri dhe tani është vendosur në dispozicion 24 orë të bashkëatdhetarëve të cilët hasin pengesa gjatë procesit të regjistrimit të popullatës, ky i fundit i ka kthyer përgjigje në postim.

“Faleminderit shumë Profesor. Atdhedashuria ime për kombin ështe e inspiruar nga ligjeratat e juaja gjatë kohes kur ishit profesor im. Të fala”, shkruan Jakupi në Fejsbuk. LOBI

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 20 Mars, 2021 22:16