Humb betejën me koronaviruesin drejtori i shkollës Mosha Pijade në Tetovë

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 26 Mars, 2021 09:51

Humb betejën me koronaviruesin drejtori i shkollës Mosha Pijade në Tetovë

Nebojsha Trpkovski -drejtori i shkollës së mesme Mosha Pijade, ka ndëruar jetë si pasojë e sëmundjes Covid. Lajmin e ka bërë të ditur faqja në facebook e shkollës Mosha Pijade ku shkruan:

“Me shumë keqardhje shpallim lajmin për vd ekjen e parakohshme të Drejtorit tonë të nderuar dhe të respektuar.
Pusho në paqe”.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 26 Mars, 2021 09:51