Hoxha selam Mickovskit: Çdo shqiptar do të numërohet

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 1 Prill, 2021 21:27

Hoxha selam Mickovskit: Çdo shqiptar do të numërohet

Numrat nuk do mund të fshihen pavarsisht se si ka qejf të interpretojë lideri i opozitës Hristijan Mickoski!”, ka theksuar ministri Arjanit Hoxha.

Kryetari i partisë opozitare maqedonase VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski ka përsëritur qëndrimin e tij, se për momentin bëhet kryerje e evidentimit të diasporës, dhe jo regjistrim i saj. Ai këtë e ka theksuar në intervistën në Klik Plus në TV21. Edhe pse në ligj thuhet diaspora vetregjistrohet, Mickoski thotë se ka vetëm evidentim, pasi që sipas tij, regjistrohet popullsia që jeton në vendin tonë.

Numrat nuk do mund të fshihen pavarsisht se si ka qejf të interpretojë lideri i opozitës Hristijan Mickoski!”, ka theksuar ministri Arjanit Hoxha.

Kryetari i partisë opozitare maqedonase VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski ka përsëritur qëndrimin e tij, se për momentin bëhet kryerje e evidentimit të diasporës, dhe jo regjistrim i saj. Ai këtë e ka theksuar në intervistën në Klik Plus në TV21. Edhe pse në ligj thuhet diaspora vetregjistrohet, Mickoski thotë se ka vetëm evidentim, pasi që sipas tij, regjistrohet popullsia që jeton në vendin tonë.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 1 Prill, 2021 21:27