Hoxha: Miratohen ndryshimet e ligjit per duhan

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 9 Mars, 2021 20:43

Hoxha: Miratohen ndryshimet e ligjit per duhan

Në seancën e sotme parlamentare, Kuvendi i RMV-së miratoi ndryshimet në Ligjin për Duhanin, me të cilin afati për grumbullimin e duhanit nga korrja e sivjetme do të zgjatet deri më 31 mars.

Me këtë ndryshim, kërkesat e prodhuesve të duhanit janë plotësuar.

Dhe u është mundësuar periudhë shtesë për grumbullimin e duhanit tepricë.

Në ditët në vijim, do të përcaktohet edhe metodologjia dhe intensiteti i grumbullimit, i cili do të mundësojë përfundimin me sukses të korrjes 2020.

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 9 Mars, 2021 20:43