Hasani: Kujdes, sa nuk është shumë vonë!

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 15 Mars, 2021 21:26

Hasani: Kujdes, sa nuk është shumë vonë!

Zëvendësministri i Shëndetësisë, Ilir Hasani, ka bërë thirrje për kujdes maksimal nga Covid-19, pasi spitalet janë stërmbushur me pacientë dhe nuk ka vende të lira.

Ja postimi i tij i plotë:

Përderisa spitalet janë të stërmbushura me pacientë që trajtohen nga komplikime me Covid 19, e bile as edhe në spitale private vështirë të gjesh vend të lirë, në lokale e kafene ahengu ska të ndalë.

Ky moskujdes do të na kushtoj.

Kujdes, kujdes, kujdes, sa nuk është shumë vonë!

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 15 Mars, 2021 21:26