Halil Kastrati i bën thirrje mërgatës Shqiptare nga Maqedonia: Regjistrohuni!

Linda Limani
Nga Linda Limani 21 Mars, 2021 14:29

Halil Kastrati i bën thirrje mërgatës Shqiptare nga Maqedonia: Regjistrohuni!

Halil Kastrati humanisti shqiptarë nga Prizrreni kryetar i shoqatës “Jetimat e Ballkanit” i bën thirrje mërgatës Shqiptare nga Maqedonia e Veriut që të regjistrohen sa më shumë për të ditur saktë numërin e Shqiptarëve nga Maqedonia.

Ndryshe deri sot janë regjistruar mbi 100 mijë shqiptarë nga e gjithë bota, një numër i madh që ka nisur të fus frikën e madhe tek maqedonasit. Përpos Halil Kastratit që ka bërë thirrje deri tani kanë bërë thirrje edhe shumë figura politike nga Kosova, Shqipëria dhe ku do që ka shqiptarë si Artistë, sportistë, humanist personalitete politike dhe nga fushta të ndryshme.

Linda Limani
Nga Linda Limani 21 Mars, 2021 14:29