Grubi nesër në Tiranë, vazhdon ofansivën për regjistrimin e Diasporës Shqiptare

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 21 Mars, 2021 20:59

Grubi nesër në Tiranë, vazhdon ofansivën për regjistrimin e Diasporës Shqiptare

Pas vizitës së sukseshme në Prishtinë ku takoi liderët kosovar të cilët u mobilizuan me apele për regjistrimin e diasporës shqiptare të Maqedonisë së Veriut, Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi nesër do të qëndrojë për vizit zyrtare në Tiranë.

Siç mësohet Grubi do të takohet me liderët politik dhe të shoqërisë civile si dhe ata të biznesit.

Ndryshe pas thirrjeve të mëdha dhe mobilizimit të madh të faktorit politik shqiptarë, numëri i të regjistruarëve ka arritur mbi 100 mijë ku sot pritet të kalojë këtë shifër të madhe.

Nga ana tjetër regjistrimi i Diasporës Shqiptare do të jetë deri me 21 prill të këtij viti

Redaksia LOBI
Nga Redaksia LOBI 21 Mars, 2021 20:59